Bli Sveriges Ingenjörers representant i USA

Vill du representera Sveriges Ingenjörer på en delegationsresa till USA? Du som är klar med din ingenjörsexamen senast 31 mars 2017 har chansen att följa med IVAs preses Leif Johansson och kung Carl XVI Gustav till New York City, Washington DC och Boston.

Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) ordnar en återkommande internationell delegationsresa under namnet Royal Technology Mission (RTM). 2016 gick resan till Japan och nästa resa går till USA den 1-6 maj 2017. Delegationen leds av Leif Johansson och kung Carl XVI Gustav och är sammansatt av personer på hög nivå i det svenska näringslivet och akademin.

Du som är medlem och är klar med din ingenjörsexamen senast 31 mars 2017 har möjlighet att bli Sveriges Ingenjörers representant på resan. Som Sveriges Ingenjörers representant förväntas du bidra på ett positivt sätt till hela delegationens arbete. På resan får du en utmärkt möjlighet att nätverka med ledande personer i samhället, både inom näringslivet och inom akademin. Ni kommer att besöka en lång rad intressanta företag och organisationer i USA och ditt deltagande kommer att förberedas av såväl Sveriges Ingenjörer som Ingenjörsvetenskapsakademien. Sveriges Ingenjörer kommer att sponsra dig med hela deltagandet.

Läs om årets resa till USA
Läs mer om deltagarna vid förra årets resa till Japan
Läs mer om programmet vid förra årets resa till Japan