Nyheter - 2018-04-12

Nu får du mer av Ny Teknik

Ny Teknik görs om och idag lanseras en digital premiumtjänst som ingår i ditt medlemskap i Sveriges Ingenjörer. Aktivera tjänsten och få ännu mer Ny Teknik – alltid uppdaterad och tillgänglig var du än befinner dig.

Som medlem har du fri tillgång till Ny Tekniks digitala premiumtjänst. Varannan vecka får du dessutom ett digitalt nyhetsbrev med länkar till exklusivt material som bara är tillgängligt för premiumprenumeranter. Du har även möjlighet att läsa tidningen i appen Ny Teknik. Papperstidningen ingår i medlemskapet för dig som yrkesverksam och pensionär kommer ut varannan vecka.

Har du redan ett konto på Ny Tekniks tidigare digitala läsplattform kan du logga in på nyteknik.se med samma användaruppgifter som innan.

Så aktiverar du ditt konto för Ny Teknik Premium

För att få tillgång till Ny Tekniks digitala premiumtjänst behöver du aktivera ditt konto hos Ny Teknik.

  • Aktivera ditt konto genom att klicka här.
  • Ange den e-postadress som du har registrerat hos oss som medlem.
  • Bekräfta ditt konto i mejlet som skickas till dig. Klart!

Läs mer om nya Ny Teknik här.

Senaste nyheterna

Ingenjörspodden 9: Hurra för lokala företrädare

2018-09-20

Vad skulle hända om det inte fanns förtroendevalda på arbetsplatserna? Vem förhandlar då? Och hur startar man en förening om det inte finns någon?

Ministern måste sluta ignorera frågan

2018-09-18

DEBATT. Sverige är ett litet land, som är starkt beroende av internationell handel byggd på tekniska landvinningar. I en hårdnande internationell konkurrens, där tekniken griper in i allt fler aspekter av våra liv, ställs större krav på kreativitet, ledarskap och teknisk kompetens. De som ska stå för detta, ingenjörerna, skolas genom landets utbildningssystem, som sedan länge lider av en oroande resursbrist. Det skriver förbundsordförande Ulrika Lindstrand på Altinget Debatt.

”Var är forskningen i de politiska manifesten?"

2018-09-09

DEBATT. Utifrån riksdagspartiernas valmanifest kan vi se att ord som forskning och vetenskap minskar, jämfört med manifesten inför valet 2010. Därför vill vi ge tre råd till Sveriges nästa regering om hur den förda politiken bättre kan förankras i fakta och forskningsbaserad kunskap, skriver förbundsordförande Ulrika Lindstrand tillsammans med förträdare för en rad olika organisationer.

Myter om LAS i Ingenjörspodden

2018-09-06

Hur lätt är det egentligen för en arbetsgivare att göra sig av med en anställd? Är lagen om anställningsskydd så stark som många påstår? Vad är myt och vad är fakta om LAS?

Ny förmån - Intervjuträning

2018-09-04

Har du funderat på vilka frågor som vanligtvis brukar ställas vid en anställningsintervju? Är du osäker på vilket sätt du bäst kan lyfta dina styrkor? Nu lanserar vi en ny förmån för dig som vill förbereda dig för en anställningsintervju. Som medlem hos Sveriges Ingenjörer får du en kostnadsfri intervjuträning.