Tillbaka till kalendern

Lifeville - en webbaserad utbildning och digitalt spel i mental ergonomi

Övningarna i verktyget LifeVille hjälper dig att implementera mental ergonomi i din vardag. Anneli Godman, som skapat utbildningen, är din personliga coach online under perioden då du också kan interagera med andra ingenjörer i gruppen.

Lifeville - en webbaserad utbildning om mental ergonomi

Kunskap om hjärnans exekutiva förmåga och hur vi bäst kan hushålla med vårt arbetsminne som har stor betydelse för effektivitet, beslutsfattande, problemlösning, planering och fokusering. Du kommer att få insikt i hur hjärnan vill ha det för att fungera maximalt inom dessa områden.

Syftet är att du ska kunna prestera utan att slita ut dig. Att använda sin hjärnkraft på rätt sätt bidrar starkt till att minska negativ stress och öka välmåendet. Målet är att du efter utbildningen ska kunna påverka din vardag, att den blir mentalt ergonomisk så att du kan prestera hållbart och långsiktigt.

Denna utbildning passar dig som har mycket omkring dig. Du behöver praktiska verktyg som hjälper dig att få bättre kontroll och tillfredsställelse i arbetslivet. Du bör tycka om att arbeta relativt självständigt och uppskatta att använda din dator som ett utbildningsverktyg.Anneli Godman

Kurstiden är 9 april - 8 maj 2018. Under den tiden behöver du avsätta i genomsnitt 15-20 min/vardag för kursen. Det motsvarar 6 tim, alltså knappt en heldagskurs. Du får utbildning och träning under fyra veckor där du blir coachad i vardagen i ditt förändringsarbete.

Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig

"Allt rullar på ganska fort; det är möten, sms och mejl samtidigt. I träningsverktyget har vi fått lära oss att hjärnan inte klarar av multitasking så bra som vi kanske tror. Övningarna som vi fick göra var verkligen som en styrketräning för hjärnan. Jag har fått riktigt bra verktyg för att hantera både mitt arbetsliv och privatliv.”
- Anna Scharff, Sales Support Global Key Accounts

Kommande kalenderhändelser

aug
21

21 augusti 17:30 – 20:00

AI, 3D-printing och tomografi

Plats: Alfred Nobel Science Park, Gammelbackavägen 4B, Karlskoga

aug
22

22 augusti 17:30 – 19:30

Politiker i paneldebatt

Plats: Science Park, Gjuterigatan 9, Jönköping

aug
28

28 augusti 07:30 – 09:00

Så får du GDPR-arbetet att fungera i praktiken

Plats: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

sep
4

4 september 10:00 – 6 september 15:00

Facklig grundkurs, internat, privat sektor

Plats: Stockholm, Djurönäset

sep
11

11 september 09:00 – 13 september 17:00

Facklig grundkurs, externat, privat sektor

Plats: Stockholm, Citykonferensen