Tillbaka till kalendern

Lifeville - en webbaserad utbildning och digitalt spel i mental ergonomi

Övningarna i verktyget LifeVille hjälper dig att implementera mental ergonomi i din vardag. Anneli Godman, som skapat utbildningen, är din personliga coach online under perioden då du också kan interagera med andra ingenjörer i gruppen.

Lifeville - en webbaserad utbildning om mental ergonomi

Kunskap om hjärnans exekutiva förmåga och hur vi bäst kan hushålla med vårt arbetsminne som har stor betydelse för effektivitet, beslutsfattande, problemlösning, planering och fokusering. Du kommer att få insikt i hur hjärnan vill ha det för att fungera maximalt inom dessa områden.

Syftet är att du ska kunna prestera utan att slita ut dig. Att använda sin hjärnkraft på rätt sätt bidrar starkt till att minska negativ stress och öka välmåendet. Målet är att du efter utbildningen ska kunna påverka din vardag, att den blir mentalt ergonomisk så att du kan prestera hållbart och långsiktigt.

Denna utbildning passar dig som har mycket omkring dig. Du behöver praktiska verktyg som hjälper dig att få bättre kontroll och tillfredsställelse i arbetslivet. Du bör tycka om att arbeta relativt självständigt och uppskatta att använda din dator som ett utbildningsverktyg.Anneli Godman

Kurstiden är 9 april - 8 maj 2018. Under den tiden behöver du avsätta i genomsnitt 15-20 min/vardag för kursen. Det motsvarar 6 tim, alltså knappt en heldagskurs. Du får utbildning och träning under fyra veckor där du blir coachad i vardagen i ditt förändringsarbete.

Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig

"Allt rullar på ganska fort; det är möten, sms och mejl samtidigt. I träningsverktyget har vi fått lära oss att hjärnan inte klarar av multitasking så bra som vi kanske tror. Övningarna som vi fick göra var verkligen som en styrketräning för hjärnan. Jag har fått riktigt bra verktyg för att hantera både mitt arbetsliv och privatliv.”
- Anna Scharff, Sales Support Global Key Accounts

Kommande kalenderhändelser

mar
26
apr
11

11 april – 19 juni

Försäljning, förhandling och dialog (MBA)

Plats: Stockholm

apr
26

26 april 10:00 – 11:00

Leadership by Advantum: Att leda och utbilda verksamheten på distans

Plats: Valfri dator med internetuppkoppling

apr
26

26 april 17:00 – 19:00

Uppstart av chefsnätverk i Karlstad

Plats: Clarion Hotel Plaza, Västra Torggatan 2, Karlstad