Vid ditt lärosäte

Varje termin finns vi vid ditt lärosäte för att ge dig som studerandemedlem möjlighet att delta i olika aktiviteter och för att stötta dig under studietiden.

Som studerandemedlem får du alltid information och inbjudan till våra aktiviteter. Du kan till exempel lyssna på föredrag, delta i seminarier och nätverkskvällar med andra ingenjörer, få ditt CV granskat och mycket mer.

Vi finns också med på de flesta arbetsmarknadsdagar och större event – allt för att kunna stötta dig på din väg genom studierna. Du kan också alltid höra av dig till oss med dina önskemål och idéer.

Vid de flesta högskolor och universitet med ingenjörsutbildningar finns också kontaktpersoner för Sveriges Ingenjörer, våra studentmarknadsförare. De är studenter precis som du, men har också ett uppdrag från Sveriges Ingenjörer och finns till för att hjälpa dig och göra din studietid så bra som möjligt.

Du kan ta kontakt med dem när du har frågor om till exempel kommande föredrag och andra aktiviteter som Sveriges Ingenjörer ordnar på skolan, om du är nyfiken på medlemskapet eller om du bara undrar vad ett fackförbund faktiskt gör.

Kontakta studentmarknadsförarna vid ditt lärosäte

Skicka oss ett mail med information om var du studerar så hjälper vid dig med vidare kontakt: student@sverigesingenjorer.se

Ditt liv som ingenjör
börjar här

När kommer vi till din högskola?

nov
28

Plats: Linköpings universitet, campus Norrköping

Vägen till ingenjörsjobbet

nov
29

Plats: Chalmers

Vi ses på KARM

nov
30

Plats: Linköpings universitet

Vi ses på Link-mässan

dec
6

Plats: Linköpings universitet, campus Norrköping

Vi ses på EDGB-login

Hela kalendariet