Vid ditt lärosäte

Varje termin finns vi vid ditt lärosäte för att ge dig som studerandemedlem möjlighet att delta i olika aktiviteter och för att stötta dig under studietiden.

Som studerandemedlem får du alltid information och inbjudan till våra aktiviteter. Du kan till exempel lyssna på föredrag, delta i seminarier och nätverkskvällar med andra ingenjörer, få ditt CV granskat och mycket mer.

Vi finns också med på de flesta arbetsmarknadsdagar och större event – allt för att kunna stötta dig på din väg genom studierna. Du kan också alltid höra av dig till oss med dina önskemål och idéer.

Vid de flesta högskolor och universitet med ingenjörsutbildningar finns också kontaktpersoner för Sveriges Ingenjörer, våra studentmarknadsförare. De är studenter precis som du, men har också ett uppdrag från Sveriges Ingenjörer och finns till för att hjälpa dig och göra din studietid så bra som möjligt.

Du kan ta kontakt med dem när du har frågor om till exempel kommande föredrag och andra aktiviteter som Sveriges Ingenjörer ordnar på skolan, om du är nyfiken på medlemskapet eller om du bara undrar vad ett fackförbund faktiskt gör.

Kontakta studentmarknadsförarna vid ditt lärosäte

Skicka oss ett mail med information om var du studerar så hjälper vid dig med vidare kontakt: student@sverigesingenjorer.se

Ditt liv som ingenjör
börjar här

När kommer vi till din högskola?

feb
22

Plats: KTH

Vi ses på Dagen I

feb
26

Plats: Högskolan i Halmstad

Vi ses på Arbetsmarknadsdagen

feb
27

Plats: Högskolan Väst, Trollhättan

Vägen till ingenjörsjobbet

feb
28

Plats: Umeå Universitet, N 320 Naturvetarhuset

Vägen till ingenjörskarriären

mar
1

Plats: Linnéuniversitetet, Växjö

Vägen till ingenjörsjobbet

Hela kalendariet