Sveriges Ingenjörer

Mentorskap

Med tjänsten Mentorsök kan du komma i kontakt med andra ingenjörer inom de områden som intresserar dig. Hitta eller bli mentor och utvecklas tillsammans genom mentorskap.

Hitta eller bli mentor

Mentorprogram för chefer

Programmet vänder sig till dig som är ny i chefsrollen men även till mer erfarna ledare. En möjlighet att utvecklas i din ledarroll och utöka ditt nätverk med andra ingenjörschefer.

Sök till chefsmentorprogrammet

Mentorskap för nyanlända

Vill du bli mentor till en nyanländ ingenjör? Du får möjlighet till kompetensutveckling genom att stötta och bidra med din erfarenhet av arbetsmarknaden för ingenjörer i Sverige.

Bli ingenjörsmentor för nyanlända

Nätverk för dig som medlem

Som medlem i Sveriges Ingenjörer är du en del av landets största ingenjörsnätverk. Vi erbjuder temanätverk, distriktsnätverk och medlemsdrivna nätverksgrupper för bland annat kvinnor och chefer.

Läs mer om olika nätverk

Distrikt

Vi har 20 distrikt som är en länk mellan er medlemmar och förbundets centrala organisation. Distrikten är en ideell verksamhet som ett lokalt forum för erfarenhetsutbyte.

Se kontaktuppgifter till ditt distrikt

Kalendarium

Vi har ett stort utbud av kurser och seminarier inom bland annat karriär, ledarskap, arbetsmiljö, företagande och innovation.

Se kalendarium
Till toppen