Beställ och ladda ned material

Här hittar du material för rekrytering av och kommunikation till dina medlemmar. Använd materialet för att höja synligheten på dina insatser, lämna efter dig till intresserade och även material som du kan använda för att argumentera för medlemskapets värde samt bemöta argument och frågor som intresserade har.
Viss del av materialet kan du ladda ned direkt, annat kan du lägga en beställning på nedan. Materialet skickas ut till dig så fort som möjligt, normalt inom en vecka.

Rekryteringsmaterial

Broschyrer

Text om att rekrytera

Målgrupp: Alla

Målgrupp: Ingenjörschefer

Målgrupp: Högskoleanställda

Broschyr till målgrupp: Ingenjörsstudenter

Målgrupp: Doktorander

Roll-ups

Vi har roll-ups som du kan använda vid rekryteringstillfällen. Ta kontakt med kanslitet på 08-613 80 00 eller via broschyr@sverigesingenjorer.se för att låna roll-ups av oss.

Mini-affischer

Beställ synlighetspaket

Var ute i god tid och beställ hem material för synas lite extra på er arbetsplats. Vi rekommenderar att ni skickar in en beställning före semestrarna så att det finns på plats direkt efter sommaren. Materialet är framtaget för att spridas. Placera gärna en kub vars olika sidor förklarar fördelarna med ett medlemskap i Sveriges Ingenjörer på fikabordet och sätt upp affischen med broschyrstället där dina kollegor kan ta del av det på ett enkelt sätt.

Beställ material här

Informationsmaterial

Senast uppdaterad 2019-06-13