Kalendarium

Mars
10

Att lyckas med utmanande samtal

Vad är ett utmanande samtal och vad är det som gör att samtalet känns så utmanande? Vad kan vara särskilt utmanande i en facklig roll? Hur kan du agera för att vara framgångsrik i dina samtal?

Ett av dina viktigaste uppdrag som förtroendevald är att hjälpa medlemmar med råd och stöd. Det kan exempelvis handla om någon som befinner sig i en konflikt, står inför stora förändringar p g a en omorganisation eller som är sjukskriven. Kommunikation kan vara utmanande och inte minst när du möter en individ som är pressad eller inte mår bra.

Vi går igenom saker att tänka på före, under och efter ett samtal. Du får råd och verktyg för att kunna skapa så goda förutsättningar som möjligt - för medlemmen och för dig. Vi delar också med oss av exempel på situationer och experttips på hur du kan agera.

Även ett möte med en arbetsgivare kan kännas utmanade, vilket också kommer att beröras.

Vilka är dina utmaningar? Ta chansen att påverka innehållet genom att mejla in just din fråga. När du har anmält dig får du en bekräftelse och länk för att ställa frågor.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se
 
Varmt välkommen!

Elizabeth Kuylenstierna

Föreläsare

Elizabeth Kuylenstierna
Ledarskapskonsult

Elizabeth är ledarskapskonsult, medlare och coach, och arbetar med ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, kultur och värderingar på företag och organisationer runtom i Sverige och internationellt. Hon är en av landets mest anlitade föreläsare och blev 2019 Årets Talare.

 

 

Therése Gustafson

Föreläsare

Therése Gustafson
Ombudsman

Therése är ombudsman på Sveriges Ingenjörer och har arbetat med både privat och offentlig sektor. Hon har lång och bred erfarenhet av möten med medlemmar, förtroendevalda och arbetsgivare i samtal, rådgivning och förhandlingar. Therése utbildar också förtroendevalda i deras roll och uppdrag.

Etiketter:
  • Webbinarium
  • Dag och tid: 10/3 13:00-15:00
  • Passar för: Förtroendevald
  • Anmäl innan: 10 mars
Länk till webbinariet skickas i bekräftelsemailet du får efter din anmälan.
Etiketter:
  • Passar för
  • Distrikt eller stad
  • Typ av event
  • Ämne

Mars

April

Maj

Juni