Kalendarium

September
21

Påverka på din arbetsplats – bli förtroendevald!

Får du inte information om vad som händer på jobbet? Sker omorganisationer, förändringar i verksamheten eller i dina anställningsförmåner plötsligt och utan förvarning? Bli förtroendevald och var med och påverka.

Att ha kollektivavtal och förtroendevalda på arbetsplatsen innebär fantastiska möjligheter att skapa en bättre arbetsplats. Genom att du och dina kollegor blir förtroendevalda förhandlar arbetsgivaren direkt med er, som ju vet vad som är viktigt på just er arbetsplats. Ni sitter på kunskap om verksamhet och medarbetare som arbetsgivaren enbart får del av genom dialog med er.


På detta interaktiva Teams-möte tillsammans med Sveriges Ingenjörers föreningsutvecklare får du som blivande förtroendevald möjlighet att diskutera och ställa frågor kring varför och hur du och dina kollegor kan organisera er på arbetsplatsen och därmed verka för att trivas bättre på jobbet.


Begränsat antal platser.

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Jessica Lillthors

Föreläsare

Jessica Lillthors
Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jessica har sedan ungdomstiden varit engagerad i flertalet olika ideella organisationer och föreningar, vilket gör att hon har stor erfarenhet av föreningsarbete och medlemsengagemang. Hon tvekar därför aldrig för att kunna ge sina bästa tips och råd hur man kan på bästa sätt bedriva föreningsverksamhet och engagerar sig på sin arbetsplats.

 

 

Jonas Dreyfert

Föreläsare

Jonas Dreyfert
Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jonas har efter 10 år i hantverket blivit förbundets expert på att starta föreningar och ge rådgivning kring lokala stadgar och rollen som förtroendevald. Han har själv varit föreningsaktiv och självklart även fackligt förtroendevald.

 

 

Etiketter:
  • Webbinarium
  • Dag och tid: 21/9 12:00-12:45
  • Passar för: Medlem, Icke-medlem
  • Anmäl innan: 21 september
Detta är ett Teams event!
Etiketter:
  • Passar för
  • Distrikt eller stad
  • Typ av event
  • Ämne

Augusti

September

Oktober

November

Till toppen