Sveriges Ingenjörer
Seminarium

Nobelföreläsning med distrikt Östergötland

Vill du förstå årets nobelpris lite bättre? Vill du kunna glänsa för släkten på julen och visa att du är en riktig ingenjör? Eller vill du helt enkelt bara träffa några ingenjörskollegor som inte är dina arbetskamrater? Då är detta för dig! 

Datum: 07 december 2021
Tid: 18:00 - 19:30
Passar för:
Anmäl innan: 6 dec

Årets nobelpris i Kemi, Fysik och Medicin är lika spännande som alltid. Per Ola Post, känd profil inom Sveriges Ingenjörer och aktiv inom Lead och Lean, berättar om årets naturvetenskapliga nobelpris. Vi har bokat hörsalen i Collegium i Mjärdevi där det bara ryms 170 personer så se till att anmäla dig så fort som möjligt. Före föreläsningen bjuder vi på lättöl och macka och kanske även en pepparkaka. Om du önskar specialkost behöver det anges i anmälan.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Per Ola Post

Föreläsare

Per Ola Post
Aktiv inom Lead och Lean

Efter att ha jobbat på storföretagen Scania, Toyota och Husqvarna arbetar nu Per Ola som Lean-konsult och entreprenör. Tillsammans med Signe Post utvecklar han hjälpmedel för stomister med en produkt som kommer att lanseras slutet 2021.

Till toppen