Kalendarium

December
14

Engagera dina medlemmar

Känner dina medlemmar till vad du som förtroendevald gör? Har du svårt att få dina medlemmar att säga vad de tycker och tänker?

Välkommen på ett frukostmöte med andra förtroendevalda och Sveriges Ingenjörers föreningsutvecklare där vi tillsammans diskuterar hur man kan göra för att skapa intresse och engagemang på sin arbetsplats som förtroendevald.

Det är genom intresserade och engagerade medlemmar man kan bygga en stadig facklig grund på sin arbetsplats. I en tid med hybridmöten och kollegor som både arbetar på kontoret och hemma upplever många förtroendevalda att det är svårare att hitta tillfällen där man har möjlighet att kommunicera och träffa sina medlemmar. Detta har gjort att många förtroendevalda känner att det finns en utmaning i att engagera medlemmar men även att rekrytera nya medlemmar och få nya förtroendevalda.

Under detta Teamsmöte med andra förtroendevalda och Sveriges Ingenjörers föreningsutvecklare kommer du som förtroendevald få reda på hur dina medlemmar kan gå från okunniga till intresserade och även engagerade. Du kommer även få inspiration och praktiska tips.

Begränsat antal 20 platser.

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se
 
Varmt välkommen!

Jessica Lillthors

Föreläsare

Jessica Lillthors
Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jessica har sedan ungdomstiden varit engagerad i flertalet olika ideella organisationer och föreningar, vilket gör att hon har stor erfarenhet av föreningsarbete och medlemsengagemang. Hon tvekar därför aldrig för att kunna ge sina bästa tips och råd hur man kan på bästa sätt bedriva föreningsverksamhet och engagerar sig på sin arbetsplats.

Jonas Dreyfert

Föreläsare

Jonas Dreyfert
Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jonas har efter 10 år i hantverket blivit förbundets expert på att starta föreningar och ge rådgivning kring lokala stadgar och rollen som förtroendevald. Han har själv varit föreningsaktiv och självklart även fackligt förtroendevald. 

Etiketter:
  • Webbinarium
  • Dag och tid: 14/12 09:00-10:30
  • Passar för: Förtroendevald
  • Anmäl innan: 14 december
Länk till webbinariet skickas i bekräftelsemailet du får efter din anmälan.
Etiketter:
  • Passar för
  • Distrikt eller stad
  • Typ av event
  • Ämne

December

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Till toppen