Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Är du nyfiken på att byta både jobb och lön 2022?

Vi vet att ingenjörer som byter jobb får en dubbelt så hög löneökning mot de som stannar kvar på sitt gamla jobb, vi vet också hur du kan göra det.

Datum: 20 maj 2022
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl innan: 20 maj

På webbinariet berättar två av Sveriges Ingenjörers experter om det just nu mycket goda arbetsmarknadsläget och förhandlingsläget för ingenjörer. Du får också konkreta råd om hur du gör för att förhandla upp din lön när du byter jobb.

Välkommen till Sveriges Ingenjörers byta-både-jobb-och-lön-webbinarium.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Johan Kreicbergs

Föreläsare

Johan Kreicbergs
Chefekonom Sveriges Ingenjörer

Johan Kreicbergs är sedan hösten 2021 Sveriges Ingenjörers chefekonom, tillika chef för avdelningen Politik och påverkan. Johan är nationalekonom i grunden och har haft motsvarande roller inom ett antal olika organisationer tidigare. Han sökte sig till förbundet för att få jobba med att förbättra förutsättningarna för den spännande yrkesgruppen ingenjörer, som har en helt avgörande betydelse för att lösa samhällsutmaningarna.

Läs och lyssna mer om Johan här

Emma Sallnäs

Föreläsare

Emma Sallnäs
Chef på Sveriges Ingenjörers förhandlingsavdelning

Emma Sallnäs är chef på Sveriges Ingenjörers förhandlingsavdelning och har närmare femton års erfarenhet som ombudsman. Emma har stor erfarenhet av att rådge medlemmar och utbilda förtroendevalda inom frågor om lön och andra fackliga frågor. Emma har även arbetat med förbundets lönsesatsning.

 

 

Simon Lefvert

Moderator

Simon Lefvert
Kommunikatör på Sveriges ingenjörer

 

 

 

 

 

 

Till toppen