Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Att leda och leva digitalt

Pandemin har spolat fram vår digitala utveckling med flera år. Vad har vi lärt oss och vilka utmaningar har vi fortfarande framför oss?

Datum: 24 maj 2022
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef
Anmäl innan: 25 maj

Lena Lid Falkman har forskat om ledarskap och digitalisering de senaste femton åren, och har noga följt utvecklingen i forskning och praktik under pandemin. Vid det här tillfället får vi ta del av hennes fakta och uppfattningar, samt får en chans att reflektera över egna lärdomar och insikter. Hur får man samhörighet fast man ibland jobbar isär?

Hur undviker man ett A- och B-lag i gruppen? Hur vet man hur medarbetare mår utan att träffas särskilt ofta? Och vad funderar du själv på, kring detta ämne? Välkommen med din anmälan till webbinariet, missa inte möjligheten att lära och få svar på dina frågor.  

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Föreläsare

Lena Lid Falkman

Forskare

Dr Lena Lid Falkman är forskaren på Handelshögskolan i Stockholm som inriktat sig på ledarskap, organisation och kommunikation. Hon forskar om värdebaserat ledarskap, medarbetarskap och digitaliseringens påverkan på arbetsliv, liv och ledarskap. 

Till toppen