Sveriges Ingenjörer

En ingenjörs drömyrke

Funderar du på vad du ska göra resten av ditt liv? Vet du vad du behöver för att lyckas med din karriär eller karriäromställning?

 

Datum: 03 juni 2022
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl innan: 3 jun

Lyssna till Johan och David när de berättar om framtidens arbetsmarknad, de hetaste kompetenserna, ett nytt innovationsprogram och ett dedikerat nätverk av experter, toppchefer och investerare.

Det här webbinariet kanske gör att du kan ta steget du längtat efter.

Har du modet att våga hitta din rätta idé – då kan du få hjälp att verkställa den!

Google-veteranerna släpper nu platserna till sitt eget innovationsprogram Chapter X. Här ger de tillgång till de annars exklusiva ingredienser som du behöver för att lyckas med din karriäromställning: de hetaste kompetenserna, ett innovationsprogram och ett dedikerat nätverk av experter, toppchefer och investerare. Lyssna till Johan och David när de berättar om framtidens arbetsmarknad, och hur du kan ta steget du längtat efter.

Johan och David har även tagit fram ett erbjudande på Chapter X till dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer.

Du hittar erbjudandet i nyhetsbrev från Sveriges Ingenjörer samt bakom medlemsinlogg.

Läs mer om Chapter X här:

· Om Intraprenörsprogrammet: För dig som vill skapa förändring i din nuvarande yrkesroll eller hos din nuvarande arbetsgivare.

· Om Entreprenörsprogrammet: För dig som vill skapa förändring utan ett företag eller en arbetsgivare i ryggen.

Johan Eriksson

Föreläsare

Johan Eriksson

Johan är sedan många år tillbaka chef på Google och leder idag specialistteamen med ansvar för measurement and analytics för Norra Europa. Johan är dessutom innehållsansvarig för Googles VD och styrelseutbildningar. Vid sidan om Google är Johan rådgivare, författare och talare inom affärsutveckling, wellbeing, livslångt lärande och innovation. Han är också affärsängel och är engagerad i advisory boards i flertalet startups, bland annat Vässla, Happy Habits, TableVibe, Colearn och God Assistans. Johan har en bakgrund inom utveckling, teknik, marknadsföring och UX och en civilingenjörsexamen från KTH och Indian Institute of Technology (IIT). Johan är medgrundare till Chapter X.

David Ståhlberg

Föreläsare

David Ståhlberg

David är en av Sveriges främsta experter inom förändringsledning kopplat till digitalisering och håller kurser i Digital Strategi på Chefakademin och Digital Business Transformation på IHM Business School. Han investerar löpande i startups och är styrelseledamot i Litium AB, Gokind AB och Bubl. AB. David har en bakgrund inom sälj, HR, marknad och som affärschef och med tidigare ledande roller på bland annat Google och Procter & Gamble. David är certifierad inom AI från MIT och har en trippelexamen som Civilekonom (Handelshögskolan i Stockholm), i Statsvetenskap (Uppsala Universitet) och i Teoretisk Filosofi (Uppsala Universitet). David är medgrundare till Chapter X.

Till toppen