Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Engagera dina medlemmar

Känner dina medlemmar till vad du som förtroendevald gör? Har du svårt att få dina medlemmar att säga vad de tycker och tänker? Är det svårt för er att få medlemmar att engagera sig i styrelsen?

Datum: 07 juni 2022
Tid: 09:00 - 10:30
Passar för: Förtroendevald
Anmäl innan: 7 jun

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se
 
Varmt välkommen!

Föreläsare

Jessica Lillthors

Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jessica har sedan ungdomstiden varit engagerad i flertalet olika ideella organisationer och föreningar, vilket gör att hon har stor erfarenhet av föreningsarbete och medlemsengagemang. Hon tvekar därför aldrig för att kunna ge sina bästa tips och råd hur man kan på bästa sätt bedriva föreningsverksamhet och engagerar sig på sin arbetsplats.

Jonas Dreyfert

Föreningsutvecklare hos Sveriges Ingenjörer

Föreningsutvecklarna uppmuntrar och stöttar medlemmar till att bilda lokalföreningar på arbetsplatserna. Jonas har efter 10 år i hantverket blivit förbundets expert på att starta föreningar och ge rådgivning kring lokala stadgar och rollen som förtroendevald. Han har själv varit föreningsaktiv och självklart även fackligt förtroendevald. 

Till toppen