Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Timeout – konsten att få gott om tid

Är tid din största bristvara idag? Då är det här ett webbinarium för dig.

Datum: 02 september 2022
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl innan: 2 sep

En föreläsning där deltagarna får chansen att reflektera över sin tid och vad egentligen skapar värde. På arbetet men också i privatlivet. I många organisationer är TID den största bristvaran idag. När chefer och medarbetare får frågan:  Vilken är din största utmaning, så är det mest återkommande svaret TID. Det är inte tiden i sig som är utmaningen, det är vad vi fyller tiden med.

Föreläsningen passar dig som vill gå från;

  • att vi inte har tid till – Ja, vi har tid!
  • att vara frånvarande till att vara närvarande
  • multitasking till monotasking
  • att reagera till att agera

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Föreläsare

Micke Darmell

Mötesevangelistens

Micke Darmell är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. Micke Darmell började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu har Micke över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han idag fokuserar på organisationers interna möteskultur. Under detta arbete har han också sett hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss – både positivt och negativt och att en av vårt tids upplevda utmaningar både bland chefer och medarbetare är bristen av TID:. Micke har också erhållit 2020 års Narrenpris, eventbranschens branschpris.

Till toppen