Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Gerillaergonomi - Bli din egen ergonom

Hur ska man göra för att skapa en bra, ergonomisk arbetsplats var man än är? 

Datum: 09 september 2022
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl innan: 9 sep

Hur ska man tänka och vad bör man fokusera på? Välkommen på en underhållande, inspirerande och matnyttig föreläsning med leg.naprapat Tommy Wilén där han går igenom tankesätt och praktiska tekniker för att få till en bra arbetsmiljö oavsett om man är på kontoret eller hemma. Det utlovas skratt, aha-upplevelser och hög igenkänningsfaktor.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Tommy Wilén

Leg. naprapat

Tommy Wilén är leg. naprapat och en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom ergonomi, hälsa och aktivitetsbaserat arbete.

Med en stor dos humor och kunskap, kombinerad med en något punkig inställning till hela hälsobranschen, inspirerar och utbildar han dig till att skapa varaktiga, hälsofrämjande förändringar. Tommy bryter på ett underhållande sätt ned de senaste forskningsrönen och serverar dessa på ett sätt som alla kan ta till sig. Med brinnande passion blandar han forskning med anekdoter och personliga erfarenheter.

Till toppen