Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

När kommer de på att jag fejkar?

Är du ny i arbetslivet och undrar vad du egentligen håller på med? Du är inte ensam. Det här webbinariet tar upp olika sätt att lära sig hantera det nya arbetslivet. Vilka misstag du inte behöver göra och hur du hanterar dem du gör.

Datum: 23 september 2022
Tid: 11:30 - 12:30
Passar för: Förtroendevald, Medlem, Icke-medlem
Online
Anmäl innan: 23 sep

Vi vill att du ska få en bra start på din karriär efter allt slit du lagt ner på att klara tentor och examensarbeten. Välkommen ut i arbetslivet – vi vill att du ska lyckas!

Det här kommer du lära dig under webbinariet:

  • Hur du hanterar prestationsångest
  • Imposters syndrome
  • Hur du optimerar din tid
  • Hur du blir den bästa jobbversionen av dig själv

 

Detta webbinarium är en del av Akademikerveckan som arrangeras av Saco. Om du har en akademisk utbildning, eller studerar på universitet/högskola – Finns det ett perfekt alternativ för dig bland Saco-förbunden. Saco-förbunden bildar på arbetsplatserna Akademikerföreningar som våra förtroendevalda representerar. Det är de som förhandlar med arbetsgivaren om olika avtal och vad som ska gälla på just er arbetsplats. Det är också de som hjälper dig, kan svara på frågor och ger dig stöd när du behöver det i arbetet.

Hitta ditt förbund och bli medlem redan idag!

Föreläsare

Anders Rydell

Legitimerad psykolog

Anders Rydell, leg. psykolog, specialist i organisationspsykologi, arbetar som organisationskonsult med fokus på hälsa, konfliktmedling, team- och ledningsutveckling. Han är även författare till boken "Arbetet på jobbet" som utkom 2021 samt deltar aktivt i debatten om arbetslivets olika utmaningar.

Till toppen