Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Nätverksträff - Medlemsengagemang

Få inspiration och praktiska råd för hur du kan involvera och engagera medlemmarna på olika sätt.

Datum: 17 oktober 2023
Tid: 09:00 - 10:00
Passar för: Förtroendevald
Digital
Anmäl senast: 10 okt

Välkommen till nätverksträff för dig som är förtroendevald inom privat sektor. Du får inspiration och erfarenhetsutbyte med andra i samma roll. Träffen leds av en föreningsutvecklare och du har också möjlighet att ställa frågor. Du förväntas delta aktivt då nätverksträffarna bygger på dialog mellan er förtroendevalda.

Tema: Medlemsengagemang

Hur kan du engagera dina medlemmar på din arbetsplats? Vad är engagemang? Kan man vara lite engagerad, eller behöver man tar på sig ett fackligt uppdrag och en plats i den lokala styrelsen? Svaret är såklart att man kan vara olika aktiv och att vi behöver hitta olika sätt att vara med så att vi fångar upp idéer och engagemang.

På träffen kommer vi att prata om olika typer av engagemang och att det inte behöver se likadant ut som det alltid gjort. Vi pratar om olika möjligheter för att involvera medlemmar i den fackliga verksamheten för att få dialog och aktivitet. Ni kommer också få möjlighet att prata om vad ni har för utmaningar och dela med er av era bästa exempel på hur ni får era medlemmar engagerade.

På träffen kommer du att få:

  • utbyta erfarenheter med andra förtroendevalda
  • råd på hur du kan arbeta och tips om verktyg

Vet du redan nu vad du skulle vilja att vi tar upp på temat, kan du skicka in frågor till kurs@sverigesingenjorer.se 

Är du medlem hos Akavia - läs mer här.

För att se anmälningsknapp måste du vara inloggad och ha ditt uppdrag registrerat hos oss.

Till toppen