Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Nätverksträff - Utveckla fackligt arbete och påverka mer, privat sektor

Vill du få en bättre samverkan med arbetsgivaren och öka möjligheten att påverka? Och få tips på hur ni kan och utveckla ert fackliga engagemang och arbete? Då är det här en träff för dig. 

Datum: 18 april 2024
Tid: 13:00 - 14:00
Passar för: Förtroendevald
Digital
Anmäl senast: 15 apr

Välkommen till nätverksträff för dig som är förtroendevald inom privat sektor. Du får inspiration och erfarenhetsutbyte med andra i samma roll. Träffarna leds av en ombudsman och du har också möjlighet att ställa frågor. Du förväntas delta aktivt då nätverksträffarna bygger på dialog er förtroendevalda emellan.

Tema: Utveckla och påverka mer i det lokala fackligt arbetet

Uppdraget som förtroendevald ska vara roligt, spännande och ge stora möjligheter till utveckling. Samtidigt vet vi att förutsättningarna kan se väldigt olika ut och att du kan ställas inför små och stora utmaningar. Denna träff kommer vi därför att dela med oss av erfarenheter och goda exempel på hur ni kan arbeta för att ha ett framgångsrikt fackligt arbete på arbetsplatsen. 

Vi kommer att tala om hur du kan öka möjligheter att påverka genom att bygga goda relationer med arbetsgivaren och arbeta för en bra samverkan. Vi delar också praktiska råd om hur du kan engagera styrelseledamöter, skapa goda förutsättningar och att utveckla styrelsens arbete. 

Vet du redan nu vad du skulle vilja att vi tar upp på temat, kan du skicka in frågor till kurs@sverigesingenjorer.se Hit kan du också vända dig med eventuella frågor om träffen. 

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Är du medlem hos Akavia - läs mer här.

För att se anmälningsknapp måste du vara inloggad och ha ditt uppdrag registrerat hos oss.

Till toppen