Uppgradera dig

Är du nyutexaminerad? Då ska du uppgradera dig från student till ordinarie medlem för att få tillgång till inkomstförsäkring och andra förmåner som är anpassade för arbetslivet.

Du betalar 60 kronor per månad under resten av året. Nästa år betalar du endast halv ordinarie medlemsavgift. Men givetvis får du hela innehållet redan från början.

3 anledningar att uppgradera

  1. Vår inkomstförsäkring kan ge dig 80 procent av en månadslön på upp till 100 000 kronor/mån brutto i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös.
  2. Du får professionell rådgivning kring allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Vid problem kan vi hjälpa dig att förhandla och företräda dig hela vägen till högsta juridiska instans. 
  3. Utveckla dig och kom vidare i karriären med hjälp av medlemsförmåner som till exempel karriärcoachning, intervjuträning, lönestatistik och nätverksträffar.

Inkomstförsäkring

Som ordinarie medlem i Sveriges Ingenjörer kan du få 80 procent av en månadslön på upp till 100 000 kronor/månad brutto i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös.

Observera att du också måste vara medlem i Akademikernas a-kassa för att få tillgång till inkomstförsäkringen.

Du tillgodoräknar dig kvalificeringstiden för inkomstförsäkringen med dina sista 12 månader som studentmedlem. Läs mer här.

Övriga försäkringar

Som ordinarie medlem erhåller du fyra försäkringar premiefritt under tre månader. Du får en olycksfallsförsäkring, en livförsäkring, en sjukförsäkring och en trygghetskapitalförsäkring. Ta del av för- och efterköpsinformationen på akademikerforsakring.se.

 

Medlemsavgift

Vad kostar det att vara medlem i Sveriges Ingenjörer? Här hittar du information om avgifter och betalsätt.

Senast uppdaterad 2019-03-12