Feedback på din LinkedIn

LinkedIn fyller idag samma funktion i jobbsökandet som visitkort och cv gjorde tidigare. Rekryterare använder LinkedIn både för att hitta och kolla upp kandidater. För dig som söker jobb är LinkedIn ett utmärkt verktyg för att presentera sig och även för att bekanta sig med intressanta arbetsgivare och skapa kontakter.
Tillsammans med vår partner Go Mondays, erbjuder vi en årlig och kostnadsfri granskning av LinkedIn-profilen för dig som är medlem.

Förutsättningar

För att du ska kunna få din LinkedIn-profil granskad behöver du:

Logga in

För att komma åt denna förmån behöver du logga in.

Det här får du

  • Råd baserat på forskning och research
  • De viktigaste råden för just dig
  • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
  • Ett mätvärde på hur effektiv din profil är

Granskning av jobbexperten

Som medlem i Sveriges Ingenjörer kan du ta hjälp av en jobbexpert för att se till att din LinkedIn-profil är så bra som möjligt. Du får svar på hur du kan öka effekten av din profil och därmed förbättra dina chanser till att få jobbet du vill ha. Granskningen görs online av Go Mondays jobbexperter som svarar inom 24 timmar.

Fokus ligger både på att göra din profil personlig och formellt korrekt. Allt för att öka dina chanser att bli kontaktad eller att skapa ett gott intryck under en anställningsprocess. LinkedIn-granskningen erbjuds kostnadsfritt för medlemmar till ett värde av 349 kr.

Tips från experten

  • Rikta och var relevant. Hur du bättre kan anpassa din LinkedIn-profil för just det jobb du söker och framhäva det som är viktigt.
  • Skapa effekt och bygg räckvidd. Hur du kan optimera LinkedIn-profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.
  • Redovisa resultat och skapa trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
  • Översiktligt och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.
Senast uppdaterad 2020-12-21
Bli medlem
Bli medlem och få rådgivning och coachning
Du får rådgivning och coachning för att höja din lön och bygga din karriär.
Till toppen