Professionell bedömning av din LinkedIn-profil

LinkedIn fyller idag samma funktion i jobbsökandet som visitkort och cv gjorde tidigare. Rekryterare använder LinkedIn både för att hitta och kolla upp kandidater. För dig som söker jobb är LinkedIn ett utmärkt verktyg för att presentera sig och även för att bekanta sig med intressanta arbetsgivare och skapa kontakter.

Kostnadsfri granskning av din LinkedIn-profil

Som medlem hos Sveriges Ingenjörer får du som är yrkesverksam eller sistaårsstudent en kostnadsfri granskning av din LinkedIn-profil. Du får svar på hur du kan öka effekten av din profil och därmed förbättra dina chanser till att få jobbet du vill ha. Granskningen görs online av Go Mondays jobbexperter som svarar inom 24 timmar.

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din profil personlig och formellt korrekt. Allt för att öka dina chanser att bli kontaktad eller att skapa ett gott intryck under en anställningsprocess.

Beställ kod för granskning.

Vårt LinkedIn-program

För att du som är ny på LinkedIn eller som ännu inte skapat den riktigt skarpa profilen ska komma igång, erbjuder vi dig som är medlem hos Sveriges Ingenjörer ett kostnadsfritt flerstegsprogram i samarbete med Go Monday.

Programmet, som är uppdelat i fyra delar, skickas till dig per mejl och kommer ta dig från en nybörjarnivå till en ganska avancerad nivå. I de olika delarna går vi igenom hur du använder dig av LinkedIn, hur du optimerar din profil och gör den intressant samt hur du utvecklar ditt kontaktnät.

De fyra delarna i LinkedIn-programmet

  • Kom igång med LinkedIn
  • Bygg en stark profil för att skapa intresse
  • Så använder du ditt kontaktnät för att nå ut
  • Håll dig levande på LinkedIn

Så kommer du igång med LinkedIn-programmet

Du får en personlig länk mejlat till den e-postadress som du angett och med den är det bara att starta ditt LinkedIn-program.

Klicka här för att beställa en länk för anmälan till LinkedIn-programmet

Follow this link to order the LinkedIn-course in English

Senast uppdaterad 2018-03-02
Bli medlem
Bli medlem och få rådgivning och coachning
Du får rådgivning och coachning för att höja din lön och bygga din karriär.