Bli studentmarknadsförare

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna ingenjörsstudenter som vill vara Sveriges Ingenjörers ansikte utåt på lärosätet. Studentmarknadsföraren är en viktig del i förbundets verksamhet.

7 lediga jobb

Studentinformatör | Plats: Stockholm | Publicerad: 2020-11-24

Studentmarknadsförare - KTH

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid KTH.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2021-03-31
Studentinformatör | Plats: Linköping | Publicerad: 2020-11-24

Studentmarknadsförare - Linköpings Universitet, Campus Norrköping

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Linköpings universitet, vid både Campus Norrköping och Campus Linköping.   Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2021-03-31
Studentinformatör | Plats: Göteborg | Publicerad: 2020-11-24

Studentmarknadsförare - Chalmers Tekniska Högskola

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med ca 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2021-03-31
Studentinformatör | Plats: | Publicerad: 2020-11-24

Spontanansökan

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid ditt lärosäte.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10 timmar/månad.

Senaste ansökningsdag: 2021-03-31
Studentinformatör | Plats: Västerås | Publicerad: 2020-08-13

Studentmarknadsförare - Mälardalens Högskola i Västerås

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Mälardalens Högskola i Västerås.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med ca 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2020-12-31
Studentinformatör | Plats: Malmö | Publicerad: 2020-08-13

Studentmarknadsförare - Malmö Universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Malmö Universitet. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med ca 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 5h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2020-12-31
Studentinformatör | Plats: Karlskrona | Publicerad: 2020-08-13

Studentmarknadsförare - Blekinge Tekniska Högskola

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Blekinge Tekniska Högskola. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med ca 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 5h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2020-12-31