Bli studentmarknadsförare

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna ingenjörsstudenter som vill vara Sveriges Ingenjörers ansikte utåt på lärosätet. Studentmarknadsföraren är en viktig del i förbundets verksamhet.

6 lediga jobb

Studentinformatör | Plats: | Publicerad: 2021-07-08

Spontanansökan

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid ditt lärosäte.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.   Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken  har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion  obehindrat talar engelska  har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Senaste ansökningsdag: 2021-10-01
Studentinformatör | Plats: Stockholm | Publicerad: 2021-04-06

Studentmarknadsförare - KTH

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid KTH.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.  Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet. kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2021-08-31
Studentinformatör | Plats: Linköping | Publicerad: 2021-04-06

Studentmarknadsförare - Linköpings Universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Linköpings universitet, på både Campus Norrköping och Campus Linköping.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2021-08-31
Studentinformatör | Plats: Göteborg | Publicerad: 2021-04-06

Studentmarknadsförare - Chalmers Tekniska Högskola

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Chalmers tekniska högskola.   Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken  har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion  obehindrat talar engelska  har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare   att utveckla din retoriska färdighet.  kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.     Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Senaste ansökningsdag: 2021-08-31
Studentinformatör | Plats: Västerås | Publicerad: 2021-04-06

Studentmarknadsförare - Mälardalens Högskola i Västerås/Eskilstuna

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Mälardalens Högskola i Västerås och Eskilstuna.      Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken  har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion  obehindrat talar engelska  har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare   att utveckla din retoriska färdighet  kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning    Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Senaste ansökningsdag: 2021-08-31
Studentinformatör | Plats: Luleå | Publicerad: 2021-04-06

Studentmarknadsförare - Luleå tekniska universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Luleå teknsika universitet.   Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet  kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning    Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Senaste ansökningsdag: 2021-08-31
Till toppen