Distrikt Värmland

Välkommen till distrikt Värmland. Distriktet fungerar som ett lokalt nätverk och är en länk för dig som medlem till den centrala verksamheten.

Aktuellt

Här hittar du aktuella händelser och nyheter i ditt distrikt

Valberedningen i distrikt Värmland söker efter personer som vill engagera sig i distriktsstyrelsen under 2019.

Distrikt Värmland arbetar ideellt för att ge ett mervärde till Sveriges Ingenjörers medlemmar. Det handlar om familje- och medlemsaktiviteter som till exempel utbyte med andra ingenjörsföreningar, studiebesök, intressanta föredrag och seminarier. Vi försöker också samla lokala förtroendevalda för att få igång nätverk i regionen.

I år har vi genomfört flera arrangemang. Du kan också vara med och synliggöra ingenjörens betydelse för den regionala tillväxten tillsammans med Sveriges största nätverk av ingenjörer.

För att kunna genomföra alla idéer, och också få fram nya uppslag, behövs fler aktiva medlemmar. Vi i valberedningen för distrikt Värmland söker därför medlemmar som kan tänka sig att ingå i distriktsstyrelsen. Även om du inte själv har tid eller intresse kanske du känner någon du vill tipsa valberedningen om.

Är du intresserad av att vara med i distriktsstyrelsen och synliggöra ingenjörens betydelse för den regionala tillväxten tillsammans med Sveriges största nätverk av ingenjörer? Eller vill du kanske tipsa oss om en annan medlem som borde vara det?

Kontakta distriktvarmland@sverigesingenjorer.se

Kontakta styrelsen

Ordförnade

Per Andersson

E-post: distriktvarmland@sverigesingenjorer.se

Ordförande Per Andersson

Ledamot Ulf Germgård

Ledamot Ahmad Raza

Ledamot Roland Cider

Teknologrepresentant Martin Sundberg

Teknologrepresentant Sofie Erhage

Kontaktperson i förbundsstyrelsen Sara Anvarsson

Sök på aktuella event i ditt distrikt i kalendariet.

11 april: Årsmöte med föreläsning "Sanningen om Volvo" med Magnus Sundemo.

28 mars: Innovationsmingel - "Hur kan du som ingenjör utvecklas med dina idéer?".

Se event innan 2019.

Så fungerar vår organisation

Distrikten är en ideell verksamhet riktar sig till alla medlemmar lokalt. Ledorden för verksamheten är närhet, nätverk och intresse. Distrikten bedriver ingen förhandlingsverksamhet och är inte motpart till arbetsgivare.

Vill du ha mer information kontakta Kari Waldenström, 08-613 80 72.

Senast uppdaterad 2019-07-03