Sveriges Ingenjörer

Gör som 175 000 andra ingenjörer

Som medlem får du trygghet och stöd av ett fackförbund som fokuserar på din yrkesroll. Vi erbjuder en förmånlig inkomstförsäkring och rådgivning inför löneförhandling, nytt jobb eller uppsägning.

Bli medlem

Medlemsavgift

Medlemstyp

240 kr/mån

Yrkesverksam

120 kr/mån

Doktorand

120 kr/mån

Examen föregående år

60 kr/mån

Examen i år

Fördelar med medlemskapet

Inkomstförsäkring

Med vår förmånliga inkomstförsäkring kan du få 80% av din månadslön på upp till 100.000 kr/mån brutto i 150 dagar, om du blir ofrivilligt arbetslös.

Lönestatistik för ingenjörer

Vår unika lönestatistik hittar du i Saco Lönesök. Med siffror från över 74 000 ingenjörer är den ett bra och viktigt underlag i din löneförhandling.

Ny Teknik Premium

Få tillgång till ingenjörsrelaterade nyheter och inspiration om teknik. Som medlem hos oss ingår en digital prenumeration på Ny Teknik, Sveriges största tekniktidning.

I ditt medlemskap ingår

Karriär & utveckling

Vi hjälper dig att utvecklas. Träffa andra ingenjörer genom att delta i våra event och engagera dig i våra nätverk. Diskutera din karriärutveckling och få CV-granskning av våra experter.

Rabatter och bolån

Som medlem får du även tillgång till flera förmåner som underlättar privatlivet. Till exempel rabatter på resor och hotell och förmånliga bolån.

Rådgivning och förhandling

Våra rådgivare är ditt expertstöd och hjälp i allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Du kan få stöd och juridisk hjälp kring frågor som rör till exempel lön, anställningsvillkor eller upphovsrätt.
Till toppen