Sveriges Ingenjörer

Stöd genom hela yrkeslivet

Som medlem får du trygghet och stöd av ett fackförbund som fokuserar på din yrkesroll. Vi erbjuder en förmånlig inkomstförsäkring och rådgivning inför löneförhandling, nytt jobb eller uppsägning.

Bli medlem

Medlemsavgift

Medlemstyp

240 kr/mån

Yrkesverksam

120 kr/mån

Doktorand

120 kr/mån

Examen föregående år

60 kr/mån

Tagit examen i år

Fördelar med medlemskapet

Billigare avgift efter examen

Tog du examen i år eller i fjol får du minst 50% rabatt på din medlemsavgift.

Inkomstförsäkring

Med vår förmånliga inkomstförsäkring kan du få 80% av din månadslön på upp till 100.000 kr/mån brutto i 150 dagar, om du blir ofrivilligt arbetslös.

Lönestatistik för ingenjörer

Vår unika lönestatistik hittar du i Saco Lönesök. Med siffror från över 74 000 ingenjörer är den ett bra och viktigt underlag i din löneförhandling.

I ditt medlemskap ingår

Lönestatistik

Har du rätt lön? Hitta din lönenivå och se löneutvecklingen inom din bransch och din yrkesroll. Vi har statistik baserad på 74.000 ingenjörslöner.

Karriär & utveckling

Vi hjälper dig att utvecklas. Träffa andra ingenjörer genom att delta i våra event och engagera dig i våra nätverk. Diskutera din karriärutveckling och få CV-granskning av våra experter.

Rådgivning och förhandling

Våra rådgivare är ditt expertstöd och hjälp i allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Du kan få stöd och juridisk hjälp kring frågor som rör till exempel lön, anställningsvillkor eller upphovsrätt.
Till toppen