Sveriges Ingenjörer

Nytt jobb

Ska du söka nytt jobb eller har du precis börjat nytt jobb. Linkedin- och cv-granskning m.m.

Stöd i jobbsökandet

Pluggar till ingenjör

Pluggar du till ingenjör eller är du i slutet av dina studier? Här hittar du information om försäkringar, vägen till första jobbet, stipendier, etc.

Tips för studenter

Frågor om lön

Har jag rätt lön? Hur löneförhandlar jag? Få stöd i ditt lönesamtal och se lönestatistik för ingenjörer.

Allt om lön

Varsel eller uppsägning

Har du blivit uppsagd eller varslad? Eller funderar du på att säga upp dig? Vi hjälper dig med rätt information och här hittar du även information om a-kassa och inkomstförsäkring.

Vi hjälper dig

Veta mer om pension

Få koll på vad som gäller för dig. Varje månad du arbetar tjänar du inte bara ihop till din månadslön, du tjänar också in den lön du ska leva av senare i livet.

Läs mer om pension

Problem på jobbet

Ibland blir det inte som du tänkt eller att något med ditt jobb skaver. Det kan röra jämställdhet, arbetsmiljö, arbetstider etc. Här har vi samlat information och du kan alltid ringa oss.

Läs mer

Ledighet eller frånvaro

Allt från ledighet för studier, semester till sjukfrånvaro och rehab.

Borta från jobbet

Karriär & utveckling

Är du redo för nya utmaningar? Du som medlem har flera förmåner kopplade till utveckling av ditt arbetsliv och din karriär - såsom kurser, cv-granskning, rabatter, mentorskap och coachning.

Ta nästa steg

Engagera & påverka

Vill du förändra och förbättra din och andra ingenjörers arbetsvardag engagera dig fackligt. Du kan bli förtroendevald eller skyddsombud.

Gör skillnad
Till toppen