Grundkurs på webben

Vill du veta vad som är rätt lön, varför man ska vara med i facket eller hur du kan använda MBL som verktyg? Då har vi kursen för dig - och som du dessutom kan gå när det passar dig. Kursen är anpassad per sektor.

Till webbkurs

Våra kurser

Här hittar du information om innehåll och upplägg för vår fackliga utbildning.

Våra kurser

Digital utbildning styrelse

Välj tema för en egen utbildning i föreningens styrelse. Genom att kombinera webbinarium med digitalt möte kan ni både fylla på kunskapsbanken och diskutera tillsammans utifrån era förutsättningar.

Digital utbildning styrelse

Kurs för ny förening

För att ni ska i en nybildad akademikerförening ska komma igång med arbetet på ett bra sätt erbjuder vi en introduktionskurs.

Läs mer

Sveriges Ingenjörer Play

Titta och lyssna när det när det passar dig. Via vår playsida kan du lyssna på Ingenjörspodden och se våra inspelade webbinarier när du vill. Fler kommande webbinarier hittar du i vårt kalendarium.

Logga in till Sveriges Ingenjörer Play

Inför kursen

Här hittar du information om vad som gäller för fackliga kurser som anordnas av Sveriges Ingenjörer.

Praktisk information inför kursen

Ingenjörspodden

Lyssna på Ingenjörspodden. Vår förbundsjurist Jenny Rosenbaum och ombudsman Stina Kimstrand guidar dig genom fackliga begrepp och situationer, och svarar på frågor om dina rättigheter och skyldigheter på jobbet.

Till avsnitten på vår playsida

Utveckling i vardagen

Utveckling är mer än enbart kurstillfällen. På jobbet är det ofta av våra kollegor vi lär oss mest och det gäller även i fackligt arbete. Här finns tips på hur du hittar utveckling i din fackliga vardag.

Läs mer
Till toppen