Ingenjörsfullmäktige är förbundets högsta beslutande organ som sammanträder varje år i november.
Läs merSveriges Ingenjörer leds av förbundsstyrelsen. Styrelsen består av 15 ledamöter som väljs Ingenjörsfullmäktige. Ordförande är Ulrika Lindstrand.
Läs mer om förbundstyrelsenHär hittar du information om Sveriges Ingenjörers kansli, ledningsgrupp, chefer samt avdelningarnas uppdrag i korthet.
Läs mer om kanslietVi har 20 distrikt som är en länk mellan er medlemmar och förbundets centrala organisation. Distrikten är en ideell verksamhet som ett lokalt forum för erfarenhetsutbyte.
Se kontaktuppgifter till ditt distriktTeknologrådet har till uppgift att ta tillvara Sveriges Ingenjörers studentmedlemmars intressen. Om du är ingenjörsstudent och vill påverka ditt framtida arbetsliv har du hamnat rätt.
Mer om TeknologrådetDokument som till exempel årsredovisning, styrdokument, valordning och kontaktuppgifter till styrelsen.
Till dokumentRevisorerna granskar förbundets årsredovisning och räkenskaper samt förbundsstyrelsens och förbundsdirektörens förvaltning.
Kontakta revisorernaAtt sitta i valberedningen är ett av förbundets viktigaste förtroendeuppdrag. Det är valberedningen som föreslår vilka som ska ingå i förbundsstyrelsen och vara förbundets revisorer.
Kontakta valberedningenEn majoritet av våra medlemmar verkar på något sätt i en internationell miljö. För att främja och stärka ingenjörernas villkor arbetar vi också internationellt.
Vårt internationella arbeteIngenjörer är bärare och förvaltare av den tekniska kunskapen. Detta ger ett särskilt ansvar att verka för att tekniken används för samhällets och mänsklighetens bästa och för att den i förbättrad form förs vidare till kommande generationer.
Läs ingenjörernas hederskodexSveriges Ingenjörer bildades 2007 genom sammanslagning av Civilingenjörsförbundet och Ingenjörsförbundet. Men förbundets anor sträcker sig längre än så.
Läs vår historiaSveriges Ingenjörer ingår i den fackliga centralorganisationen Saco, som samlar Sveriges akademikerförbund.
Läs mer på saco.se