Sveriges Ingenjörer

Försäkringar

Du som medlem kan köpa förmånliga försäkringar för dig, din familj och dina ägodelar via Akademikerförsäkring och If Skadeförsäkring.

Privata försäkringar

Våra samarbetspartners erbjuder till exempel försäkringar för din bostad, fritidshus och bil, men även dig och din familj såsom livförsäkring, olycksfallsförsäkring och barnförsäkring.

Våra samarbetspartners har olika erbjudanden och försäkringar. Besök deras respektive sidor för att välja det erbjudande som passar dina behov bäst. Läs mer om de försäkringar som erbjuds och vilka villkor som gäller för dig hos:

Akademikerförsäkring

If Skadeförsäkring

Din trygghet – allt du inte visste du behöver

Det är viktigt att ha försäkringar när något händer – men ännu viktigare är det att ha rätt försäkringar. I det här webbinariet får du veta mer om försäkringssystemet och försäkringar för din trygghet.

Till webbinariet

Tjänstepension och avtalsförsäkringar

Av oss kan du få information och ställa frågor om din tjänstepension och de kollektivavtalade försäkringar som du har genom din anställning.

Läs mer om tjänstepension

Läs mer om avtalsförsäkringar

Eller ring rådgivningen på 08-613 80 00.

Försäkringar för student

Som studentmedlem ingår en studentolycksfallsförsäkring i medlemskapet. Du har även tillgång till samtalsstöd och möjlighet att teckna en förmånlig hemförsäkring.

Läs mer om försäkringar för studentmedlem

Senast uppdaterad 2022-11-15
Till toppen