Sveriges Ingenjörer

Bli studentmarknadsförare

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna ingenjörsstudenter som vill vara Sveriges Ingenjörers ansikte utåt på lärosätet. Studentmarknadsföraren är en viktig del i förbundets verksamhet.

6 lediga jobb

Studentinformatör | Plats: Uppsala | Publicerad: 2022-09-01

Studentmarknadsförare Uppsala universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Uppsala universitet. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med ca 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 15h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2022-11-28
Studentinformatör | Plats: Örebro | Publicerad: 2022-08-18

Studentmarknadsförare - Örebro universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Örebro universitet.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året för att utbyta erfarenheter och nätverka. att utveckla din retoriska färdighet. kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 10h/per månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2022-11-29
Studentinformatör | Plats: Stockholm | Publicerad: 2022-08-05

Studentmarknadsförare KTH

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid KTH.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.  Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet. kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2022-12-10
Studentinformatör | Plats: Lund | Publicerad: 2022-08-05

Studentmarknadsförare Lunds tekniska högskola

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Lunds tekniska högskola, Campus Lund och Helsingborg.   Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansöknin

Senaste ansökningsdag: 2022-12-10
Studentinformatör | Plats: Luleå | Publicerad: 2022-08-05

Studentmarknadsförare Luleå tekniska universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Luleå tekniska universitet.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.  Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Senaste ansökningsdag: 2022-12-10
Studentinformatör | Plats: | Publicerad: 2022-06-22

Spontanansökan

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid ditt lärosäte.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället.   Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa.  Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.   Vi söker dig som:  är social och kommunikativ  är initiativtagande och kreativ  är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor  drivs av att jobba mot mål  gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken  har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion  obehindrat talar svenska och engelska  har minst fyra terminer kvar till planerad examen  Vi erbjuder dig:  ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar  kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning   Fast lön: 150 kronor/timme.  Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad.  Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Senaste ansökningsdag: 2022-12-31
Till toppen