Sveriges Ingenjörer

Bli studentmarknadsförare

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna ingenjörsstudenter som vill vara Sveriges Ingenjörers ansikte utåt på lärosätet. Studentmarknadsföraren är en viktig del i förbundets verksamhet.

3 lediga jobb

Studentinformatör | Plats: Karlstad | Publicerad: 2023-01-20

Studentmarknadsförare Karlstads universitet

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Karlstads universitet. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.  Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet. kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2023-02-20
Studentinformatör | Plats: Eskilstuna | Publicerad: 2022-11-23

Studentmarknadsförare Mälardalens universitet Västerås

Nu söker vi flera studentmarknadsförare till Mälardalens universitet på både campus Västerås. Gillar du att prata med nya människor och ge fantastisk service? Drivs du av tydliga mål och vill bredda ditt nätverk? Då har vi extrajobbet för dig! Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid Mälardalens universitet. Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer. Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen   Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare att utveckla din retoriska färdighet kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning. Fast lön: 150 kronor/timme. Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Senaste ansökningsdag: 2023-03-03
Studentinformatör | Plats: Stockholm | Publicerad: 2022-11-21

Studentmarknadsförare KTH

Som studentmarknadsförare på Sveriges Ingenjörer arbetar du med medlemsrekrytering vid KTH.  Du arbetar för att vi ska växa, bli starkare och kunna fortsätta påverka ingenjörers vardag och roll i samhället. Du representerar Sveriges Ingenjörer på arbetsmarknadsdagar, vid lokala event, genomför klasspresentationer samt tar del av det vi sprider i sociala medier och andra plattformar. I din roll kan du som vill även få möjligheten att projektleda teamet vid ditt lärosäte samt föreläsa. Resor till olika lärosäten i Sverige förekommer.  Vi söker dig som: är social och kommunikativ är initiativtagande och kreativ är van vid och framförallt är nyfiken på att möta nya människor drivs av att jobba mot mål gärna har arbetat med försäljning och/eller serviceyrken har ett nätverk vid lärosätet och gärna är/har varit engagerad i kåren eller din sektion obehindrat talar svenska och engelska har minst fyra terminer kvar till planerad examen Vi erbjuder dig: ett nationellt nätverk med 50 drivna studentmarknadsförare  att utveckla din retoriska färdighet. kompetensutvecklande utbildningsdagar kunskap om hur ansökningshandlingar likt CV och personligt brev utformas för att maximera chansen att få ditt drömjobb efter att du avslutat din ingenjörsutbildning.  Fast lön: 150 kronor/timme.Arbetet omfattar i genomsnitt 15 timmar/månad. Rekryteringen sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Senaste ansökningsdag: 2023-02-16
Till toppen