Sveriges Ingenjörer

Uppgradera dig

Har du börjat jobba? Om du tagit minst 165 hp ska du uppgradera dig från student till yrkesverksam medlem för att få tillgång till inkomstförsäkring och andra förmåner som är anpassade för arbetslivet.

3 anledningar att uppgradera

  1. Vår inkomstförsäkring kan ge dig 80 procent av en månadslön på upp till 100 000 kronor/mån brutto i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös.
  2. Du får professionell rådgivning kring allt som rör ditt arbetsliv och anställning. Vid problem kan vi hjälpa dig att förhandla och företräda dig hela vägen till högsta juridiska instans. 
  3. Utveckla dig och kom vidare i karriären med hjälp av medlemsförmåner som till exempel karriärcoachning, intervjuträning, lönestatistik och nätverksträffar.

Inkomstförsäkring

Som yrkesverksam medlem i Sveriges Ingenjörer kan du få 80 procent av en månadslön på upp till 100 000 kronor/månad brutto i 150 dagar om du blir ofrivilligt arbetslös. Läs mer om vår inkomstförsäkring här.

Observera att du också måste vara medlem i Akademikernas a-kassa för att få tillgång till inkomstförsäkringen.

Övriga försäkringar

Genom oss kan du som yrkesverksam medlem teckna förmånliga försäkringar för dig, din familj och dina ägodelar. Se försäkringar och erbjudanden.

Medlemsavgift

Vad kostar det att vara medlem i Sveriges Ingenjörer? Här hittar du information om avgifter och betalsätt.

Uppgradera mig

Examen

Arbetsgivare

Betalsätt

Välj e-faktura för att slippa aviavgift om 35kr. Övriga betalsätt kan väljas under Mina sidor.

Övrigt

Senast uppdaterad 2022-03-11
Till toppen