Sveriges Ingenjörer

Erbjudanden på kurser

Vidareutveckla dina kunskaper eller få ny inspiration genom att gå en kurs. Vi har många bra erbjudanden för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer.

Läs mer och anmäl dig

Sveriges Ingenjörer Play

Titta och lyssna när det när det passar dig. Via vår playsida kan du lyssna på Ingenjörspodden och se våra inspelade webbinarier när du vill. Fler kommande webbinarier hittar du i vårt kalendarium.

Logga in till Sveriges Ingenjörer Play

Ny Teknik Premium

Ingår i ditt medlemskap – aktivera tjänsten och få koll på det senaste inom digitalisering, it, energi, fordon, innovation och annat som rör ingenjörskarriären.

Aktivera din prenumeration

Kalendarium

Vi har ett stort utbud av webbinarier, kurser och seminarier inom bland annat lön, karriär, ledarskap, arbetsmiljö, företagande och innovation.

Se kalendarium

Ingenjören

Gå till Sveriges Ingenjörers medlemstidning Ingenjören.se. Artiklar om fackliga frågor, utbildning, arbetsmarknad, hälsa, teknik och miljö.

Läs Ingenjören

Hitta mentor

Här hittar du personer som är intresserade av att bli mentorer. Alla är medlemmar i Sveriges Ingenjörer och delar med sig av sin erfarenhet, kompetens och inspiration för att stötta din yrkesmässiga och personliga utveckling.

Hitta mentor
Till toppen