Sveriges Ingenjörer

Avsluta medlemskap

Här kan du som vill avsluta ditt medlemskap i Sveriges Ingenjörer göra det. Vi vill bara påminna dig om vad du går miste om när du säger upp ditt medlemskap, och hoppas att du stannar kvar som medlem.

Förmåner du inte längre får tillgång till:

Inkomstförsäkring

Med vår förmånliga inkomstförsäkring kan du få 80% av din månadslön på upp till 100.000 kr/mån brutto i 150 dagar, om du blir ofrivilligt arbetslös. Denna försäkring sägs upp när du avslutar ditt medlemskap. Räkna ut värdet av vår inkomstförsäkring.

Lönestatistik för ingenjörer

Du kan inte längre ta del av vår unika lönestatistik i Saco Lönesök som är ett viktigt underlag i din löneförhandling, oavsett om du ska förhandla ingångslön eller är mitt uppe i karriären. Se alla löneförmåner som ingår i medlemskapet.

Rådgivning och stöd

När du avslutar ditt medlemskap upphör din rätt till förhandlingshjälp, lönerådgivning och rätten till att bli företrädd på din arbetsplats.

NyTeknik premium

Tillgång till ingenjörsrelaterade nyheter och inspiration om teknik. Som medlem har du en digital prenumeration på Ny Teknik, Sveriges största tekniktidning.

Karriärcoachning, nätverk och intervjuträning

Som medlem har du tillgång till verktyg som stärker dig i ditt yrkesliv. Några förmåner som du går miste om är vår uppskattade intervjuträning med en rekryterare, våra nätverk och mentorskap. Se allt som vi erbjuder inom karriär och utveckling.

För att avsluta medlemskapet via vårt digitala formulär behöver du logga in. Om du inte kan logga in kan du avsluta ditt medlemskap via våra blanketter.

Fler förmåner du missar:

Senast uppdaterad 2023-10-02
Till toppen