Sveriges Ingenjörer

Feedback på din LinkedIn

LinkedIn fyller idag samma funktion i jobbsökandet som visitkort och cv gjorde tidigare. Rekryterare använder LinkedIn både för att hitta och kolla upp kandidater. Boka en kostnadsfri granskning av din LinkedIn-profil och låt en jobbexpert hjälpa dig att göra den så bra som möjligt. 

Som en medlemsförmån erbjuder vi tillsammans med vår partner Go Mondays granskning av din LinkedIn-profil. Perfekt för dig som söker jobb eller önskar skapa nya intressanta kontakter via LinkedIn.

Granskningen görs online av Go Mondays jobbexperter som svarar inom 24 timmar. Du får svar på hur du kan öka effekten av din profil. Fokus ligger både på att göra din profil personlig och formellt korrekt. Allt för att öka dina chanser att bli kontaktad eller att skapa ett gott intryck under en anställningsprocess. 

LinkedIn-granskningen ger dig:

  • Råd baserat på forskning och research
  • De viktigaste råden för just dig
  • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
  • Ett mätvärde på hur effektiv din profil är

Tips från jobbexperten för din LinkedIn-profil

  • Rikta och var relevant – anpassa din profil för just det jobb du söker och framhäva det som är viktigt.
  • Skapa effekt och bygg räckvidd – optimera profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.
  • Redovisa resultat och skapa trovärdighet – få fram vem du är och vad du kan bidra med.
  • Översiktligt och korrekt – presentera dig på ett sätt som gör att det du vill förmedla når fram.
Senast uppdaterad 2022-03-21

Relaterade tjänster

Avtalsgranskning

Vi hjälper dig att granska villkoren innan du skriver på ditt nya anställningsavtal. Se vår checklista.

Ta hjälp av oss för att kolla ditt avtal

Cv-granskning och personligt brev

Oavsett om du är nyutexaminerad ingenjör eller mitt uppe i karriären behöver du lägga tid och energi på ditt cv och ditt personliga brev när du söker jobb. Som medlem har du tillgång till kostnadsfri cv-granskning – nyttja det.

Boka cv-granskning

Intervjuträning

Har du funderat på vilka frågor som vanligtvis brukar ställas vid en anställningsintervju? Boka en kostnadsfri intervjuträning hos Poolia Engineering inför din nästa anställningsintervju.

Boka intervjuträning

Fråga rekryteraren

Boka ett kostnadsfritt samtal med en rekryterare så får du insikt i vad olika branscher söker, hur jobbläget ser ut och vad arbetsgivarna tittar efter utöver utbildning och erfarenhet.

Boka en rekryterare

Mentorskap

Med tjänsten Mentorsök kan du komma i kontakt med andra ingenjörer inom de områden som intresserar dig. Hitta eller bli mentor och utvecklas tillsammans genom mentorskap.

Hitta eller bli mentor

Karriärcoach

Karriärcoachning kan hjälpa dig vidare i karriären eller att utvecklas som ledare. Boka ett kostnadsfritt samtal med en coach som hjälper dig ta reda på hur du kan använda din talang och kunskap på bästa sätt.

Boka en coach
Till toppen