Sveriges Ingenjörer

Juriststudenter för roligt och lärorikt extrajobb

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Nu söker vi dig som vill arbeta extra i vår rådgivning.

Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar.

Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra i vår rådgivning. Sveriges Ingenjörer har en rådgivningsservice dit medlemmar och förtroendevalda kan vända sig med så väl arbetsrättsliga som andra fackliga och juridiska frågor som rör deras arbetsliv och arbetsplatser. Arbetet är varierat och frågorna ofta komplexa.

Oavsett vad du har tänkt göra efter dina studier kommer du lära dig massor hos oss. Du kan också tillgodoräkna dig tiden hos oss om du senare vill söka tingsnotarietjänst. Introduktion och utbildning kommer att påbörjas i augusti 2023.

Vi söker vi dig som

  • har gått 4–7 terminer på juristutbildningen och har ett intresse för arbetsrätt
  • är intresserad av att via telefon och mail rådge medlemmar och förtroendevalda
  • uttrycker dig väl i tal och skrift
  • har möjlighet att arbeta minst två fyratimmarspass/vecka
  • har viss arbetslivserfarenhet, gärna inom service
  • gärna har erfarenhet av föreningsliv.

Sveriges Ingenjörer har sitt huvudkontor i Stockholm och sitter centralt i city.
Du erbjuds

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer stöttar du en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är central avtalspart inom många stora avtalsområden kommer du till ett förbund som är i centrum av händelserna och utvecklingen på den svenska arbetsmarknaden.

På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor.

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan senast 2023-05-07.

Övrigt

Fackliga företrädare är Johanna Bång Akademikerföreningen samt Lotta Ljungqvist Unionenklubben, båda nås på 08-613 80 00.

För mer information kontakta:

Emma Sallnäs
Chef Administration och utbildning
08-613 80 62
emma.sallnas@sverigesingenjorer.se

Petra Lindell
Administration, utbildning och rådgivning
08-613 80 00
petra.lindell@sverigesingejorer.se

Till toppen