Sveriges Ingenjörer
Nyheter 26 september 2022

Nu firar vi våra fantastiska förtroendevalda

Har du en förtroendevald eller en förening på din arbetsplats som ger det där lilla extra? Vill du visa din uppskattning? Berätta det för oss, så kan vi hjälpas åt att fira dem med ett tårtkalas.

Vi på Sveriges Ingenjörer vet att det finns många förtroendevalda och föreningar därute på arbetsplatserna som arbetar hårt för att göra sin arbetsplats bättre för de anställda och sina medlemmar. Det vill vi hylla!

Vet du en förtroendevald eller förening som förtjänar lite extra uppskattning? Då tycker vi du ska nominera dem, så får vi chansen att hjälpa dig att visa uppskattning genom att fira dem med tårta. Du som nominerar är samtidigt med och tävlar om biobiljetter.

Medan du som ingenjör fokuserar på att förbättra samhället, fokuserar våra förtroendevalda på att göra skillnad för dig. Ta chansen att hylla dem för deras arbete.

Ulrika Lindstrand

förbundsordförande Sveriges Ingenjörer

Vem eller vilka vill du fira med tårta?

Kriterier kan exempelvis vara:

  • Föreningar/förtroendevalda som har skapat resultat på sin arbetsplats och bidragit till positiva förändringar och förbättringar för medlemmarna.
  • En engagerad förtroendevald/förening som arbetat strategiskt på sin arbetsplats och därmed varit framgångsrik i sitt fackliga uppdrag genom att lyssna på medlemmarna och göra arbetsplatsen bättre.
  • En engagerad förtroendevald/förening som gör ett arbete utöver det vanliga, dag efter dag och därmed engagerar och rekryterar medlemmar på sin arbetsplats

Nominera senast 18 november

Du som är medlem eller förtroendevald i Sveriges Ingenjörer eller arbetar på kansliet kan nominera dina kandidater senast den 18 november 2022. Genom att nominera har du chans att vinna två biobiljetter.

Vilka som vinner tårtkalas och biobiljetter kommer att presenteras under november månad.

Till toppen