Sveriges Ingenjörer

Från Collectum till Avtalat

Är du tjänsteman på ett privat företag? Nu är det på avtalat.se du loggar in och får en samlad bild över din tjänstepension ITP och ditt kollektivavtalade försäkringsskydd. Det är också hos Avtalat du gör dina val i din ITP, vilket du tidigare gjorde hos Collectum. Nu behöver du bara komma ihåg Avtalat.
Nyheter
2024-03-11

Förändringen innebär också att brevet med årsbeskedet om tjänstepensionen ITP från och med i vår kommer från Avtalat. Brevet kommer antingen i din fysiska brevlåda eller digitalt via Kivra.

Logga in på avtalat.se om du vill: 

•    se över och anpassa dina val utifrån din situation  
•    se dina försäkringar via jobbet 
•    se vilken lön din arbetsgivare rapporterat 
•    få personlig digital rådgivning om din ITP 

Om du jobbar på en arbetsplats med kollektivavtal omfattas du av tjänstepension och flera försäkringar som ger dig extra trygghet vid olika händelser i livet. Du kan bland annat ha rätt till extra pengar vid sjukdom eller arbetsskada.
På uppdrag av arbetsmarknadens parter Svenskt Näringsliv, LO och PTK informerar och vägleder Avtalat om pension och försäkringar via jobbet. Genom avtalat.se blir det enklare att ha koll på tjänstepensionen och de försäkringar som ingår i kollektivavtalet. 

Har du frågor eller funderingar om pension och försäkring via jobbet finns Avtalats kundservice till för dig på telefon, mejl eller chatt.

Läs mer här:  https://www.avtalat.se/tjansteman/

Till toppen