Sveriges Ingenjörer

Uppdragsutbildning

Vi erbjuder föreningsstyrelser inom privat sektor möjlighet till egen anpassad utbildning. Genom att kombinera webbinarium med ett digitalt möte kan ni både fylla på kunskapsbanken och diskutera utifrån era förutsättningar.

Den digitala utbildningen består av följande steg:

  1. Alla förtroendevalda förväntas gå vår fackliga grundkurs på webben för att få en bra grund i sitt fackliga arbete.
  2. Ni väljer tema på ett webbinarium som alla i föreningsstyrelsen ser. Webbinarierna är i regel 60 minuter och urvalet hittar du nedan.
  3. Vid ett digitalt möte träffas ni tillsammans med en ombudsman från Sveriges Ingenjörer för att diskutera, utbyta erfarenheter och reda ut frågor. Ni har möjlighet att berätta vad ni vill fokusera på och innehållet kan anpassas utifrån era behov. Mötestillfället är mellan 60–90 minuter långt.

Hitta det tema du är intresserad av och gör en intresseanmälan nedan. Vi står för innehållet och du ansvarar för att bjuda in övriga styrelsen och eventuella andra praktiska frågor.

Ha kontakt med föreläsaren inför aktiviteten. Berätta exempelvis om du känner till specifika frågor eller förutsättningar som deltagarna vill reda ut.

Utbud utbildning

Hitta det tema du är intresserad av och gör sedan en intresseanmälan nedan.

Beroende på vilket avtalsområde ni omfattas av och vilket kontaktförbund ni har, kan ni bli hänvisade till annat Sacoförbund än Sveriges Ingenjörer för att få stöd till aktiviteter.

Gör en intresseanmälan om uppdragsutbildning

För att göra en intresseanmälan om en digital uppdragsutbildning för din föreningsstyrelse, fyll i och skicka in formuläret som du hittar via knappen.

 

Senast uppdaterad 2023-03-22
Till toppen