Allt för egenföretagare

Att driva eget är spännande och kan vara enormt givande. Men det innebär att det är du som är ansvarig för alla beslut som ska fattas. För att stötta dig har vi tagit fram ett antal erbjudanden, sammanställt matnyttig information och samlat de olika möjligheter du har att få stöd av oss.

Förmåner och stöd för egenföretagare

Här hittar du förmåner speciellt framtagna för att möta dina behov som egenföretagare. Här ser du också olika förmer av stöd och rådgivning som vi erbjuder dig.

Du som driver ett företag kan emellanåt behöva juridisk rådgivning för att lösa ett problem. Som medlem och egenföretagare kan du få upp till två timmars gratis konsultation.

Läs mer om förmånen här.

Hos oss har du tillgång till seminarier och workshops med fokus på företagande. Du får inspiration och konkreta tips och verktyg som direkt kan appliceras i vardagen och gör dig till en bättre företagare.

Till våra seminarier.

Som egenföretagare kan du ringa vår rådgivning när du behöver ett snabbt svar på frågor som rör din situation på jobbet. Ring 08-613 80 00 eller mejla forhandling@sverigesingenjorer.se.

Sveriges Ingenjörer har samarbetsavtal med Akademikerförsäkring, If och Danske Bank avseende speciella försäkringar och erbjudanden för dig som driver eget.

Läs mer och ta del av erbjudandet här.

Varför uppfinna hjulet igen? Använd våra kommenterade checklistor som utgångspunkt när du ska skriva avtal med andra företag, kompanjoner eller med anställda.
Logga in för att ta del av checklistorna.