Sveriges Ingenjörer
Seminarium

En resa i Entreprenörskap- tips, lärdomar och insikter men inga floskler

Vad innebär det att driva ett eget bolag? Vilka erfarenheter är det viktigt att ta med sig när du drar igång en egen verksamhet och vad krävs i näste skede?

Datum: 22 september 2022
Tid: 18:00 - 19:30
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl innan: 22 sep

Få tips kring hur du kan tackla utmaningarna relaterade till att vara en entreprenör – för de finns!

Edward Ringborg, Entreprenör och medlem i Sveriges Ingenjörer håller föreläsningen. Edward har flera års erfarenhet av entreprenörskap och har själv varit med om att starta upp ett antal livskraftiga företag.

Att vara entreprenör är tufft, svårt och utmanande! Den som säger något annorlunda är i minoritet och de har haft kompetens men också mycket flyt. Sedan är det också viktigt att understryka att entreprenörskap även ger fantastiska erfarenheter, upplevelser och känslor. Det är roligt, utvecklande och häftigt. Att våga misslyckas är viktigt och kanske ännu viktigare är att vara smart i hur man tar beslut och hur man tar välgrundade beslut. Att känna sig själv och vara ärlig mot sig själv är också viktiga parametrar för att lyckas. 

Välkomna på den interaktiva föreläsningen En resa i entreprenörskap-tips,  lärdomar och insikter

Medlemsmötet äger rum: Torsdagen den 22:e september mellan 18.00 – 19.30. Plats: Polhemssalen, Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, 1tr. Interaktion och frågor är välkomna under föreläsningen. OBS begränsat med antal platser.

Från klockan 17.30 bjuds det på wrap, fika och mingel med andra ingenjörer. 18.00 börjar föreläsningen och kvällen avslutas senast 19.30.

Föreläsare

Edward Ringborg

Entreprenör och medlem i Sveriges Ingenjörer

Edward har flera års erfarenhet av entreprenörskap och har själv varit med om att starta upp ett antal livskraftiga företag.

Till toppen