Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Hur du som chef når fram och blir tydligare

Att få andra att lyssna, framföra något skriftligt eller muntligt så att andra blir intresserade kräver träning, inte minst som chef. Under detta webbinarium ger vi dig nycklarna för att lyckas med din kommunikation.

Datum: 30 september 2022
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef
Anmäl innan: 30 aug

Alla chefer och ledare vinner på att träna på att kommunicera. Speciellt viktigt blir detta när vi kommunicerar med yrkesgrupper som t ex ingenjörer, IT-specialister och forskare generellt. Specialister och högutbildade akademiker är ofta bra på sina egna kompetensområden men inte alltid lika bra på att anpassa sig till andras arbete.

Under detta webbinarium får du 8 konkreta och användbara tips och en checklista för tydlig kommunikation som du kan använda som verktyg vid både förberedelse och genomförande av exempelvis en presentation till olika intressenter. Via checklistan ökar chansen markant att mottagarna känner sig övertygade om ditt budskap och får med dem “på tåget”.

Föreläsare

Anders Hedin

Internationell konsult och föreläsare

Anders Hedin är Ph.D. och Docent och började sin bana som cancerforskare. Anders var, efter forskarbanan, linjechef i stora och mindre organisationer i 18 år, med globalt ansvar i 4 år. Han har därefter jobbat som internationell konsult och föreläsare i drygt 15 år och har skrivit 9 böcker.

Till toppen