Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Framtidens elektromobilitet

Det elektrifierade transportsystemet utvecklas i svindlande fart.

Datum: 10 november 2022
Tid: 09:00 - 17:00
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt event
Anmäl innan: 9 nov

Sverige har en lång historia av framgångsrika bolag inom fordonsindustrin. Det arvet, den nedärvda kunskapen, den industriella strukturen i Sverige och en gynnsam innovationsmiljö har gjort att vi nu ser ett nytt urstarkt svenskt ”elektrifieringsunder” inom mobilitet.

Syfte och målgrupp

Syftet med det digitala eventet Framtidens elektromobilitet är att fördjupa oss i och inspireras av aktuella applikationer inom olika segment, få djupare förståelse för möjligheter och utmaningar i framtidens transportsystem.

Eventet riktar sig till dig som är verksam i någon del av vårt transportsystem. Till exempel du som ingenjör, eller andra som arbetar för bolag i transport-, logistik-, fordons, energi- eller liknande branscher, tekniska chefer och utvecklingschefer eller andra med såväl en strategisk som operativ roll i verksamheten.

Unikt erbjudande för Sveriges Ingenjörer – fribiljett eller 50 % rabatt för medlemmar!

De 50 första som anmäler sig med Sveriges Ingenjörer-koden får fribiljett till eventet, det är först till kvarn-principen som gäller! Därefter får du som är medlem i Sveriges Ingenjörer 50 procent rabatt på eventet om du anmäler dig senast 14 oktober. Ordinarie pris 4 900 kronor ex moms.

Hitta rabattkoden här.

 

Till toppen