Sveriges Ingenjörer
Evenemang

Nobelföreläsning 2022 med Sveriges Ingenjörer i Östergötland

Vill du förstå årets nobelpris lite bättre? Vill du kunna glänsa för släkten på julen och visa att du är en riktig ingenjör? Eller vill du helt enkelt bara träffa några ingenjörskollegor som inte är dina arbetskamrater? Då är detta för dig!

Datum: 06 december 2022
Tid: 17:30 - 19:30
Passar för: Medlem
Anmäl innan: 4 dec

Årets nobelpris i Kemi, Fysik och Medicin är lika spännande som alltid. Per Ola Post, känd profil inom Sveriges Ingenjörer och aktiv inom Lead och Lean, berättar om årets naturvetenskapliga nobelpris. Vi har bokat hörsal C3 på Campus Valla i Linköping. Före föreläsningen bjuder vi på lättöl och macka och kanske även en pepparkaka. Om du önskar specialkost behöver det anges i anmälan.

Den här aktiviteten är arrangerad av ideellt engagegade medlemmar i Distrikt Östergötland. Läs mer om distriktsverksamheten här.

 

Per Ola Post

Föreläsare

Per Ola Post
Entreprenör

Per Ola Post tog examen i Teknisk Fysik på Chalmers 1987. Efter att ha jobbat på storföretagen Scania, Toyota och Husqvarna arbetar nu Per Ola som Lean-konsult och entreprenör. I företaget Pysut AB utvecklar han hjälpmedel för stomister som har problem med ballooning (se mer på ventify.nu). Per Ola har tidigare varit ordförande för Sveriges Ingenjörer Östergötland samt aktiv i akademikerföreningar på Toyota och Husqvarna.

Till toppen