Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Nobelföreläsning 2022

Vill du förstå årets Nobelpris lite bättre? Vill du kunna glänsa för släkten på julen och visa att du är en riktig ingenjör? Då är detta webbinarium något för dig! 

Datum: 09 december 2022
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl innan: 9 dec

Årets nobelpris i Kemi, Fysik och Medicin är lika spännande som alltid. Per Ola Post, känd profil inom Sveriges Ingenjörer och aktiv inom Lead och Lean, har antagit utmaningen att sätta sig in i, förstå och försöka förklara för oss årets naturvetenskapliga Nobelpris ur ett ingenjörsperspektiv.

Det här är kanske inte för dig som redan forskar inom något av ämnena, men för dig som vill få hjälp att kunna förklara, eller förstå lite mer om årets priser. Här kan du läsa mer om årets pristagare. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Föreläsare

Per Ola Post

Aktiv inom Lead och Lean

Per Ola Post tog examen i Teknisk Fysik på Chalmers 1987. Efter att ha jobbat på storföretagen Scania, Toyota och Husqvarna arbetar nu Per Ola som Lean-konsult och entreprenör. I företaget Pysut AB utvecklar han hjälpmedel för stomister som har problem med ballooning (se mer på ventify.nu). Per Ola har tidigare varit ordförande för Sveriges Ingenjörer Östergötland samt aktiv i akademikerföreningar på Toyota och Husqvarna.

Moderator

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av att rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Till toppen