Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Tävlingen mot noll - århundradets affärsmöjlighet

I en tid under snabb förändring kan vi inte fortsätta i gamla hjulspår och tro att gårdagens metoder ska kunna lösa framtidens bekymmer. Vi måste tänka om och skapa nytt. Var med på webbinarium med Stefan Hyttfors, en av Sveriges mest uppskattade föreläsare.

Datum: 16 december 2022
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl innan: 16 dec

Omställningen från fossilberoende kräver att vi på en generation måste ändra kurs och omskapa det som tidigare generationer byggt upp. Teknikutveckling är inte längre enbart en fråga om effektiviseringar utan om samhällsförändring och värdeskapande. Stefan Hyttfors visar på möjligheterna och ger dig en insikt i vad framtiden har att erbjuda – och vad du har att erbjuda framtiden.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Mer information

Stefan Hyttfors

Föreläsare

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning, trender och affärsutveckling.

Han erbjuder inspirerande och ögonöppnande föreläsningar som framtiden och hur man förändrar den.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av att rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Börja det nya året med kompetensutveckling!

Här kan du läsa mer om hur du kan kompetensutveckla dig:

Kurser och inspiration

Information om omställningsstudiestödet

Till toppen