Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Det som tagit oss hit behöver inte vara det som tar er dit

Ett webbinarium om vad du behöver lära och göra idag, för att du kunna prestera ännu bättre imorgon. Med Svante Randlert, nominerad till Stora Talarpriset 2022 och Årets Talare 2018.

Datum: 03 februari 2023
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 3 feb

Företag och organisationers nya bränsle är graden av learnability, det vill säga viljan och förmågan att lära nytt. Vill organisationen utvecklas så måste medarbetarna utvecklas. För så klart, en organisation kan inte bli bättre om inte medarbetarna blir bättre.

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Mer information

Svante Randlert

Författare, föreläsare och VD

Svante Randlert har varit nominerad till både Stora Talarpriset 2022 och Årets Talare 2018 i kategorin årets genombrott. Han är författare till böckerna Drömarbetsgivaren, The Dream Employer och Drömledarskapet och driver Wisory, en digital plattform för ledarskapsstöd. Han har också drivet en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar, Chefssnack.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar.

Börja det nya året med kompetensutveckling!

Här kan du läsa mer om hur du kan kompetensutveckla dig:

Kurser och inspiration

Information om omställningsstudiestödet

Till toppen