Sveriges Ingenjörer
Studiebesök

Årsmöte med studiebesök på Hitachi Transformer, distrikt Dalarna

Varmt välkommen på årsmöte och studiebesök på Hitachi Transformer med distrikt Dalarna.

Datum: 07 februari 2023
Tid: 16:30 - 19:30
Passar för: Medlem
Studiebesök: Valhallavägen 2, Ludvika
Anmäl senast: 1 feb
Vi vill gärna vara fler i styrelsen.

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer.

Som medlem är du en del av ett distrikt som varje år anordnar uppskattade aktiviteter för att öka utbyte och nätverkande mellan dig och andra ingenjörer i ditt närområde. Nu är det dags att välja vilka som ska utveckla verksamheten i Dalarna under nästa år och vad de ska jobba med. Medlemmar är välkommna att lämna förslag på aktiviteter under årsmötet och fler behövs i styrelsen. 

Före årsmötet finns möjlighet att följa med på ett studiebesök på Hitachi Transformers anläggning i Ludvika med VD Tobias Hansson. Här kan du lära dig mer om transformatorer, vars efterfrågan ökar i en takt som liknar den efter andra världskriget. 

Detta är tänkt som två event på en dag, och man kan anmäla sig på både studiebesök och årsmöte, eller enbart årsmöte. Studiebesöket startar klockan 16.30 och årsmötet startar vid 18:00. Plats för årsmötet får du separat.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Vill du också engagera dig i ditt distrikt?

Inför årsmötet söker valberedningen nya ledamöter till distriktets styrelse.

Skicka in din intresseanmälan till distrikt@sverigesingenjorer.se så hör vi av oss till dig!

Föreläsare

Tobias Hansson

VD Hitachienergy Sverige AB

Tobias har en lång erfarenhet inom energibranschen och började sin karriär som trainee på ABB 2002. Sedan dess har han haft flera ledande befattningar inom ABB, Hitachi ABB Power Grids och Hitachi Energy, både i Sverige och Tyskland.

Till toppen