Sveriges Ingenjörer
Seminarium

Inspiration och energi i orostider

Stress kommer snabbt så vi behöver snabba metoder för att hantera det. Sen några år tillbaka har hjärnforskningen gett oss helt nya verktyg. 

Datum: 09 februari 2023
Tid: 17:30 - 20:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Celsiussalen, Citykonferensen
Anmäl senast: 9 feb

I drygt 15 år har den tidigare cancerforskaren Anders Hedin intresserat sig för hur vi kan förebygga stress. Var med på en inspirerande föreläsning där du får veta mer om hur hjärnan fungerar när den är stressad och varför du reagerar som du gör. Du får också verktyg för att dämpa oro och stress.

Interaktion under föreläsningen värdesätts, så det finns stor möjlighet att ställa frågor till Anders. Det finns också möjlighet att köpa böcker till ett förmånligt pris.

Kaffe/te med wrap serveras vid 17:30 och föreläsningen börjar vid 18.

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Talare

Anders Hedin

Författare, konsult och föreläsare

Anders Hedin är Ph.D. och Docent och började sin bana som cancerforskare. Anders var, efter forskarbanan, linjechef i stora och mindre organisationer i 18 år, med globalt ansvar i 4 år. Han har därefter jobbat som internationell konsult, författare och föreläsare inom stresshantering. Hans senaste bok heter "Vaccin mot Stress, fyra sprutor."

Till toppen