Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Hitta lugnet i kaoset

Det här webbinariet fokuserar på hur du kan hitta inre ro och tillit när omständigheterna inte alltid är som du önskar. På det sättet får du mer energi över att må och prestera bra.

Datum: 17 februari 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 17 feb

Covid, krig, en familjesituation eller arbetsförhållanden som blir annorlunda. När spelplanen förändras kan mycket slås ur spel – som vårt humör och vår självbild. Och det räcker inte alltid med att tänka positivt. Men det finns knep och metoder för att faktiskt hitta lugnet när det stormar runtomkring, så att vi får mer energi över att må och prestera bra. Även när livet inte alltid är som vi önskar.

”Om bara” handlar om hur lätt det är att lägga ansvaret på att må och ha det bra utanför sig själv. ”Om det bara inte hade varit för Covid” eller ”Om det bara inte hade varit så många sjukanmälda” eller ”Om bara chefen hade förstått…” ”Om vi bara hade haft mer tid” och så vidare. Men det är när vi blickar inåt som vi faktisk kan göra skillnad för oss själva. 

Missa inte det andra webbinariet i serien den 12 maj, "Vi är varandras arbetsmiljö".

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Camilla Saarinen

Föreläsare, författare och coach

Med decenniers studier i bagaget om mänsklig potential och framgångsfaktorer håller Camilla Saarinen föreläsningar och workshops om vad som behövs för att skapa ett arbetsklimat som främjar både gruppens och den enskilde individens utveckling. Hennes specialitet är kommunikation, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare.

Till toppen