Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Allt du behöver veta om interimsledarskap

Interimsledarskap har de senaste åren växt fram som ett naturligt alternativ till att anställa eller anlita konsulter. Men hur är det egentligen att jobba som interimschef? 

Datum: 24 februari 2023
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef
Digitalt
Anmäl senast: 24 feb

Hur skiljer det sig från att vara anställd? Vad är viktigt att tänka på för att lyckas? Välkommen till en webbsänd föreläsning som riktar sig till dig som jobbar som interimschef eller funderar på att pröva.

webbinariet går interimsledaren Johan Seltborg igenom några av de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas som interimschef. Han hjälper också dig som ännu inte prövat att förstå om yrkesbanan skulle passa dig.  

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Vi satsar på dig som chefsmedlem

Som chef och ingenjör har du ofta ett intressant och utmanande jobb. Vi vill underlätta för dig i chefsrollen och erbjuder skräddarsydda förmåner för dig som chefsmedlem. 

Läs mer här

Talare

Johan Seltborg

Chef, föreläsare och författare

Johan Seltborg har jobbat som interimschef i ungefär fem år och har haft roller som VD och försäljningschef, i vitt skilda branscher. Han har mellan uppdragen skrivit boken ”Ledarskap på besök – 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef. Johan har också startat Interimakademin, med målsättning att utveckla kompetensen i interimsbranschen

Till toppen